Çelik Haberleri

Çelik Haberleri

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

İrfan Baydar hayatını kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, Baysan Radyatör ve Baydar Çelik firmasının sahibi İrfan Baydar hayatını kaybetti.  

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

Yine Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan patlama

Yalova'nın Altınova ilçesinin tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren "HER ÇELİK" isimli iş yerinde tankta çalışma yapılırken patlama oldu.

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor!

Karamürsel Devlet Hastanesi büyük bir ihale ile yemek alımı yapmaya hazırlanıyor.

Mehmet Çeliköz’ün acı kaybı

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Çeliköz’ün biricik annesi Fatma Semiha Çeliköz (66) tedavi gördüğü, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Dolandırıcılar şuan evinizde olabilir!

Kocaeli genelinde birçok kişiyi yetkili servis adı altında dolandıran kişiler şuan evinizde olabilir.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Karamürsel’de Deniz astsubayı kalp krizinden yaşamını yitirdi

Karamürsel Eğitim Merkezi'nde görev yapan deniz astsubayı Erol Altınok (49) geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Karamürsel Ak Parti kan kaybetmeye başladı

Karamürsel Ak Parti’de istifalar tek, tek hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNE SKANDAL SÖZLER

Karamürsel Devlet Hastanesi iki haftadır gündemden bir türlü inmek bilmiyor. Bu sefer çıkan haberler ve söylenen sözler ise çok ağır.Hastaneye müfettiş gönderilerek denetlenmesi istendi

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine koordinatör olarak atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

KARAMÜRSEL'DE ''YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK'' ETKİNLİĞİ

Karamürsel'de düzenlenen muhteşem etkinlikte küçük çocuklar damgasını vurdu.

YA DOKTOR YOK! YA RANDEVU YOK!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşın çilesi bitmek, tükenmek bilmiyor!

2019'da kamu bir çok alanda işçi alacak

2019'da kamudan yeni iş müjdeleri. İstihdam ve yatırıma öncelik veren hükümet, işsizliği tek haneye indirmek için kamuda doktordan öğretmene, eczacıdan bekçiye kadar binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak..

Karamürsel'de trafik uygulamaları hızlandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde özellikle ters şerit kullanan, yayalara öncelik tanımayan ve cep telefonu ile konuşan araç sürücülerine karşı