Çekildi Haberleri

Çekildi Haberleri

Karamürsel'de deniz çekildi: 'Bu defa çekilen su geri gelmedi'

Karamürsel ve çevresinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi.

Lastik fabrikası üretime ara veriyor!

Lastik fabrikası üretime ara veriyor! Goodyear, İzmit fabrikasında üretime ara verecek. Daha önce açıklana tarih öne çekildi.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Karamürsel'in en büyük projesi durdu

Karamürsel'de 42 Milyonluk dev proje ihaleyi alan firma tarafından durduruldu. Firma işi bıraktıklarını ve tesfiye sonrası sahadan çekildiklerini duyurdu.

Türkiye Kupası son kuralar çekildi, işte Kura sonuçları

Türkiye Kupası'nda son 16 tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...

Bedelli askerlik bekleyenler dikkat: İşte yaş ve bedelde son durum

Milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlik konusunda son karar verildi ve yaş sınırı 25’e çekildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile kararname hazırlandı.

AK Parti, beyanname tarihini öne çekti

AK Parti’nin 25 Mayıs’ta açıklayacağı seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı bir gün öne çekildi.

Beşiktaş kupa'dan çekildi

Beşiktaş yönetimi, yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda olaylı Fenerbahçe maçına çıkma durumunu değerlendirdi. Toplantıda alınan karar sonucu Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıkladı

Süper Loto 42 milyon TL'lik rekor ikramiyeyi 1 kişi kazandı!

Süper Loto çekiliş sonuçları milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Heyecanlı bekleyiş sona erdi ve Süper Loto sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz hafta tam 11. kez devreden

Karamürsel'de DEV Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Karamürsel Belediyesince, Karamürsel'de restorasyonu tamamlanmak üzere olan Balık Adasına dikilen Bayrak direğine Dev Türk Bayrağı çekildi.

Karamürsel AK Parti yönetimi 20 ye çekildi

AK Parti, il yöneticileri ve ilçe başkanları bir araya gelerek kongre sürecinde izlenecek yol haritası konuştular.

Karamürsel'de Yeşilçam filmlerinin çekildiği "Çapalı Ev"

Ereğli Evleri Hayat Buluyor projesi kapsamında Karamürsel'e bağlı Ereğli'deki Çapalı Evi'nde restorasyon projesi onaylandı. 

Konut alacaklara güzel haber! İndirim kararı az önce geldi!

Tapu harçlarında 30 Eylül'e kadar indirim yapıldı. Buna göre tapu harçları binde 20'den binde 15'e çekildi. Ayrıca damga vergisi oranı da sıfırlandı.

Bu Adi Karaktersiz Her Yerde Aranıyor !

İzmir’de çekildiği iddia edilen ve bir adamın küçük bir çocuğu ayaklarının altına alarak ezdiği fotoğraf sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

YAŞ öne çekildi! TSK sil baştan

YAŞ'ın erkene alınmasını Genelkurmay'ın istediği, resmi olarak netleşmese de toplantının 27-29 Temmuz'da yapılabileceği belirtildi.

2016 Hac Kura Çekiliş Sonuçları Açıklandı

Kutsal topraklara gitmek için başvuruda bulunan 1 milyon 760 bin hacı adayının aylardır heyecanla beklediği hac kuraları çekildi.

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel'de de gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde kaymakamlık, belediye, jandarma, AK Parti, CHP ve ADD çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk Törenin ardından Karamürsel Kültür Merkezinde Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Atatürk konulu slayt gösterisi, Atatürk oratoryosu, şiirler okunarak tören sona erdi. Törenin ardından Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.

Saralkent'te çıkan kavgada ağar yaralı kardeşlerden biri öldü

Görgü tanıklarının iddialarına göre Bu akşam saat 18:20 sularında saralken 4 yol mevkinde bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.Kavgada biranda bıçaklar çekildi ve kardeş oldukları bildirilen M.Edip A. (32 ) ve Remzi A. (28) Bıçakla yaralandı yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet hastanesine kaldırılırken Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen Remzi A. ( 28 ) Yaşamını kaybetti.

Saralken Dörtyolda Kavga 1 Ağır 2 Yaralı

Görgü tanıklarının iddialarına göre Bu akşam saat 18:20 sularında saralken 4 yol mevkinde bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.Kavgada biranda bıçaklar çekildi ve kardeş oldukları bildirilen M.Edip A. (32 ) ve Remzi A. (28) Bıçakla yaralandı yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet hastanesine kaldırılırken yaralılardan M.Edip A.'nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Güvenlik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Atatürk'ün Karamürsel'e gelişinin 82. yıldönümü kutlandı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Karamürsel'e gelişinin 82. yıl dönümü ilçede düzenlenen törenle kutlandı. Tören programı kapsamında Atatürk anıtına Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunuldu. Yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşıyla Bayrağımız göndere çekildi. Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 82. yıldönümü kutlama töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptı.

Arıza yapan aracına bakmak istedi başka bir araç çarparak kaçtı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta meydana gelen kazada, İzmir-Çeşme’den dönen ve İstanbul’da oturduğu belirtilen Ersin Karakaya Karamürsel D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yapması sonucu aracına bakmak istediği plakası ve modeli belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Ersin Karakaya’nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis kazaya karışan aracın sağ aynasının kazadan dolayı olay yerinde kaldığı belirtilirken, olay yerinden kaçarak kayıplara karışan araç her yerde aranıyor. Arıza yapan araç polisin incelemesinin ardından oto parka çekildi.

Emre Belözoğlu'na saldırı! Silahlar çekildi...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını hurriyet.com.tr'ye anlattı. spor toto süper lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı. Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Karamürsel'de Otizme Dikkat Çekildi

Karamürsel Ailem Özel Eğitim Kurumları Nisan Ayı Otizm Farkındalık Etkinlikleri kapsamında örnek bir organizasyon düzenledi. Karamürsel Sanat Sokağında açtıkları stantlarla otizme dikkat çekmeye çalışan Ailem Özel Eğitim Kurumu tarafından “Sosyal etkileşim, sözel ve sözel olmayan iletişimde problemler, tekrarlayıcı davranış ve kısıtlı ilgi alanları ile kendini gösteren, karmaşık gelişimsel bir bozukluğu olarak tanımlanan “Otizm” hastalığına dikkat çekmek amacıyla tiyatro gösterisi yapıldı.

Karamürsel'de Kavga Bıçaklar Çekildi 1 Yaralı

Karamürsel’de komşular arasında 'duvar örme' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada kan aktı. Olay Kızderbent Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yan yana evleri bulunan M.A. (50) ve H.G. (78) arasında, iki ev arasındaki arsaya 'duvar örme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Her iki aile arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

YALOVA SEYAHATTE SİLAHLAR ÇEKİLDİ "7 YARALI"

Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavgaların eksik olmadığı Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. iDO iskelesinin yanında bulunan Şehir İçi Toplu Taşıma Terminali içinde bulunan Yalova Seyahat yazıhanesi önünde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Körfezin İki Yakası Birbirine Bağlandı

Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi. Kocaeli’nin Dilovası ilçesi ile Yalova’nın Altınova ilçesini birbirine bağlayarak İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde, iki ayağı birbirine bağlayacak olan halatlar gerildi. Kullanıma açıldığında Türkiye ekonomisine yıllık 165 milyon dolar civarında tasarruf sağlayacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün, 254 metre yüksekliğindeki iki ayağını birbirine bağlayan halatların gerilmesi ile köprünün silüeti de tam anlamıyla ortaya çıkmış oldu. Tamamlandığında dünyanın dördüncü en büyük köprüsü olacak olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında şu an toplam bin 350 işçi çalışıyor. Toplam 1.1 milyar dolar yatırım yapılarak hayata geçirilen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, 3 gidiş, 3 geliş olmak üzere toplam 6 şerit ile hizmet verecek. Köprünün geçiş ücreti 35 dolar + KDV olarak planlanıyor.

LOTOLAR ÇEKİLDİ.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto oyununun çekilişi yapıldı

2. Küme’de kuralar çekildi Karamürselin Rakipleri...

2014-2015 sezonu 2. Amatör Küme takımlarının grupları ve fikstürleri Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hasan Doğan Amatör Evinde çekilen kura ile belli oldu