Çay Bahçesi Haberleri

Çay Bahçesi Haberleri

Karamürsel sevilen bir esnafını daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnafların dan Osman Çiloğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Karamürsel Belediyesi 3 ihale birden yapıyor

Karamürsel Belediyesi 1 Çay bahçesi ve 2 baz istasyonu için ihale yapıyor.

Üç çay bahçesi ihaleye çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark, Seymen ve Yuvacık’ta bulunan çay bahçelerini ihale ile kiralayacak.

Bebekli Anneler İsmail Yıldırım'a seslendi;sizde çocuk büyüttünüz

Karamürsel'de özellikle bebeği olan annelerin ortak bir sıkıntısı var. Bebekleri ile beraber girecekleri bir tuvaletin olmaması ve en önemlisi

Karamürsel'de büyük ihaleler

KARAMÜRSEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN BİLDİRİLMİŞTİR. İlçemizde bulunan 10 iş yeri 2886 sayılı yasanın 45. maddesine göre açık teklif usulü ile tahmini bedel üzerinden artırım yapılmak üzere ihale edilerek

Karamürsel SP Kadınların toplantısına üç milletvekili adayı katıldı

Kocaeli Saadet Partisi, büyük önem verdiği 1 Kasım genel seçimleri öncesi çalışmalarını arttırdı. Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının Botanik Aile Çay Bahçesinde düzenlendiği toplantıya Kocaeli Saadet Partisi milletvekili adaylarından Ahmet Özen, Emine Erbaş Yıldırım, Şafak Yamak İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Karamürsel Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın ve çok sayıda Saadet Partili kadınlar katıldı.

Yola devrilen çam ağacı büyük korku yarattı.

Devrilen Çam Ağacı Büyük Korku Yaşattı! Karamürsel Çamlık Çay Bahçesinin İnşaatı sırasında devrilen asırlık çam ağacı büyük tehlike yarattı. Devrilen ağaç nedeniyle hiç kimseye ve etrafa zarar vermeyişi kazanın ucuz atlatılması olarak yorumlandı.

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi !

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi ! Karamürsel Eğitim Sen, Türkiye'yi yasa boğan terör katliamı sonrası kınama ve baş sağlığı için üyeleriyle birlikte Karamürsel Öğretmenevi Çay Bahçesinde bir araya gelerek bir dakikalık saygı duruşunun ardından basın açıklaması yaparak, terörü lanetledi.

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor

Çamlık, 'By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner Salonu' Oluyor Karamürsel’in Meşhur Çamlık Çay Bahçesi yerini ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Karamürsel’in meşhur Çamlık Çay Bahçesi yıkılarak yerini Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’na bırakıyor. Çamlık ve By Aşkın Cafe’nin sahibi işletmecisi Zeki Gül, Çamlık Çay bahçesini yıkarak yerine son derece modern iki katlı çok yönlü ve müşterilerinin gözü önünde şeffaf mutfağı ile yılbaşında hizmete girmesi planlanan ‘By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı’ için çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek Karamürsel’e modern bir yer kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek Karamürsellilerin her güzel şeyi hak ettiğine inanıyorum dedi. 600 metre kare alan üzerine inşa edilecek olan iki katlı olacağı belirtilen ‘ By Aşkın Lahmacun, Pide, Köfte, Döner ve Dünya Mutfağı 250 kişilik olacak.

Karamürsel'de araç alev alev yandı içindekiler

Saat 23:00 sularında Karamürsel Gazanfer bilge mah. Fener yolu Caddesi üzerinde 77 AK 864 Plakalı Dacia Duster marka araç görgü tanıklarının iddialarına göre birden alev aldı. Aracın içerisinde bulunan H.C ( 41 ve S.Ç (43) Araç yanmaya başladıktan sonra araçtan kaçarak uzaklaştılar bu esnada hemen aracın yanında bulunan çay bahçesinde olayı fark eden görgü tanıkları itfaiye ve polisi arayarak haber verdiler .Olay yerine gelen Altınova İtfaiyesi olaya müdahale ederek yanan aracı söndürdü.Yangından sonra hurdaya dönen araç çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

KARAMÜRSEL 81 İL İLE AYNI ANDA KİTAP OKUDU

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve öğrenciler, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla çay bahçesinde kitap okudu. İlçe sahilindeki çay bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan Narinoğlu, kitap okumanın önemini vurgulayarak, kitap okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden birisi olduğunu söyledi. Kitap okumanın, insanın düşünce yapısı ve hayal dünyasını geliştirdiğini ifade eden Narinoğlu, "Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık yaratmak için düzenlenen bu etkinliğe gösterilen ilgi beni mutlu etti. Bu tarz etkinliklere, desteğimiz her zaman tam olacaktır" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Narinoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler, bir süre kitap okudu.