Bubergroup Haberleri

Bubergroup Haberleri

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Tepeköy ışıklarda korkunç kaza çok sayıda yaralı var

Karamürsel D 130 Karayolu Tepeköy ışıklı kavşağında 23.30 sularında meydana gelen kazada çok sayıda yaralı oldu bildirildi.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Gölcük Tersanesi 98 işçi alacak

Gölcük Tersane Komutanlığı ve Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alınacak.  

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Bugün İlçede Vefat Edenler

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Bir asırlık Camii tarihe meydan okuyor

Ahşap cami yıllara meydan okuyor! Karamürsel ilçesindeki ahşap süslemeleriyle dikkati çeken tarihi cami, 1 asırdır hizmet vermeyi sürdürüyor.  Karamürsel Osmaniye Mahallesi'nde Sultan 2. Abdülhamit döneminde yapılan ve  Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunca 24 Ekim 2017 tarihinde tescillenerek koruma altına alınan tarihi cami, yıllara meydan okuyor.

Meteoroloji gün gün uyardı, sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek.

Kılınçsoy ailesinin acı kaybı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen esnaflarından Mustafa ve Orhan Kınçsoy'un babaları Süleyman Kılınçsoy hayatını kaybetti.

Karamürsel'den başladı! Gölcük'te patladı!

Karamürsel'de sahte altın satmaya çalıştığı ve daha sonra Gölcükte yakalanan Yasin Y. tutuklanarak ceza evine gönderildi.Y

Karamürsel Birey Koleji yine örnek oldu

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek ilçe genelinde gerekse ülke genelinde büyük başarılara imza atan, Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı.

Koranavirüs üç günde aynı aileden iki can aldı!

Karamürsel'de hızla yayılan koronavirüs aynı aileden iki can birden aldı. Karamürsel'de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas ve Hanife Kazdal çifti ilçe

Türkiye'ye yetecek uyuşturucu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Derince ilçelerinde toplam 4 farklı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 kilo 960 gram sentetik kannabinoid, 121 kilo 36 gram metamfetamin

Karamürsel'in altın çocuğu Ada Çalış

Ada Çalış, Kocaeli'ye üç madalyayla döndü Ada Çalış, Yalova’da düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarında Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Yüzme Kulübü adına yarıştı. Çalış, ilimize madalyalarıyla birlikte döndü.