Bim Haberleri

Bim Haberleri

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

Acı kaybımız!

Karamürsel Tv. mesai arkadaşlarımız dan Engin Akgün'ün kayınvalidesi Naciye Akdeniz (72) uzun zamandır yakalandığı amansız hastalık nedeni ile

Karamürsel'de marketler yine raydan çıktı

Karamürsel'de reyonda farklı kasada farklı fiyata vatandaş tepki gösterdi.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Tarihi geçmiş ürünlere dikkat !

Son kullanma tarihi geçmiş ürün satıyorlar BİM’den alınan Danone meyveli yoğurdun son kullanma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği görüldü.  Kentimizdeki bazı zincir marketlerde satılan ürünlerin son kullanım tarihi geçmiş oluyor.

Acı Kaybımız! Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürselli iş insanları Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan'ın babaları Karamürsel ve bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Aslan'ın vefatının 7.gecesi münasebeti

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

Acı kaybımız

Gazetemiz çalışanlarından değerli mesai arkadaşımız Engin Akgün'ün hanımı Banu Akgün'ün kardeşi genç yaşta yakalandığı hastalığa yenik düşerek

Büyükakın; "Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir"

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım’ın tanıtım toplantısı büyük ilgi vardı. Kocaeli'den büyük destek gören tanıtım programında söz alan, Tahir Büyükakın, “Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi

İş adamı Cevat Sarı meclise talibim dedi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanına ve sevilen iş adamı Cevat Sarı belediye meclisine bende talibim dedi.

Mustafa Bakar , Abimizi Kaybettik

Karamürsel Belediyesi çalışanların'dan geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen, Mustafa Bakar geçirdiği bir rahatsızlık sonrası bu gün sabaha karşı hakka yürümüştür.

Belediyeler artık mercek altında

Bunun için bir ekip kurulacak, vatandaşın en çok şikâyet ettiği konular Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak

Kadriye Erdoğan'ı kaybettik

Acı kaybımız, sevdiğimiz büyüğümüz Kadriye Erdoğan'ı kaybettik. Karamürsel'in sevilen simalarından Kadriye Erdoğan uzun süredir tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı yaşamını kaybetti.

ÇOK ACI KAYBIMIZ

Karamürsel'in sevilen simalarından Ömer Özfatura'nın kızı Zeynep Özfatura uzun süredir tedavi gördüğü  Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde

Osmangazi Köprüsü Büyük Zarar Ediyor, Cebimizden Çıkan 20 Milyon Dolar

Osmangazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinin aşırı pahalılığı iki haftada anlaşıldı. Devletin kasasından 20 milyon dolar çıktı.

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüzden, Anlamlı Bayram Mesajı

Karamürsel MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. Rabbim mübarek ramazanın sonunu görmeyi nasip etti. Rabbim tuttuğumuz oruçları

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

Büyük ekibimizle an an seçim sonuçlarını sizlerle paylaşacağız bizi takip edin.

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimleri, karamürsel.tv’den anlık olarak aktarılacak. Anadolu Ajansı verileri kullanılarak hazırlanan sistem sayesinde, seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte, YSK’nın sonuçları detaylı olarak görülebilecek.

ACI KAYBIMIZ ABİMİZİ KAYBETTİK

Karamürsel'in tanınmış ve sevilen simalarından Mehmet,Selami,Şevket ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karacan'ın kardeşleri Veysel Atun Karacan sabah saat 8:30'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetmiştir. Sevgili büyüğümüz abimiz Atun Karacan'a ALLAH tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Cenazesi 30.10.2015 ( Cuma ) bugün ikindi namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak ikindi namazından sonra safiye köyü aile mezarlığına defnedilecektir. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Okulların açılış tarihi ertelendi.

Bakan Çelik daha sonra şu açıklamayı yaptı: "Okulların açılışının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesi" talebimize, Milli Eğitim Bakanı'mız, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin bayramı aileleri ile geçirmeleri yönünde talepleri var" diyerek olumlu baktı. Konuyu Başbakanımıza sunduk. Onay verdi. Okullar, Kurban Bayramı sonrası açılacak. Turizm Camiamıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Ak Gençler piknikte bir araya geldi

İlçemiz Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ekibini bu seferde Başdeğirmen Piknik alanında bir dizi etkinlik organize etti,Gerçekleştirilen etkinliğe gençlik kolları üyeleri'de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özgüneş, gençlik kolları üyeleriyle birlikte sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Başkan Özgüneş ayrıca etkinliklerin devam edeceğini söylerken ekibim ne kadar zinde ve rahat olursa başarılarımız o kadar katlanarak büyür dedi.

Gazetemiz Sizin Sayenizde Günlük 12.000 Tirajını Aştı

Bugün elimize geçen Temmuz ayına ait dünyanın en büyük arama motorları olan google ve Alexa arama motoru verilerine göre karamürsel'de yaklaşık 7 aydır olduğumuz gibi yine en yakın rakibimize binlerce fark atarak gerek Karamürsel gerekse Türkiye sıralamasında zirveye doğru ilerlediğimizi siz sevgili takipçilerimizle paylaşmak istedik.Başta Karamürselli hemşehrilerimiz ve tabi bizi takip eden bütün takipçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş!

İsmail Yıldırım'ın, verdiği iftar yemekleri Karamürsel Belediyesinin kasasından ödenmiş! ‘Belediyenin bu imkanı varken ben neden kullanmayayım ki, neden cebimden ödeyeyim. Cebimden verdiğim iftar yemekleri dostlarıma, sevdiğim kişi ve yakınlarıma’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçede bu güne kadar görev yapmış, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerini ve Karamürsel protokolünü iftar yemeklerinde ağırlamış ve geçtiğimiz günlerde yine buradan bu yemeklerin İsmail Yıldırım kendi cebinden mi? Yoksa belediyenin yani Karamürsel halkının cebinden mi ödediğini sormuştuk.

Son bir yıldır Karamürsel'de en çok takip edilen gazete olduğumuzu tescilledik

Açıldığı günden buyana bütün Kocaeli'nin dikkatini çeken her zaman en güncel en doğru haberi başta Karamürsel halkı olmak üzere bütün dünyaya duyuran sürekli olarak takipçi sayısını arttıran bir gazete ile sizlerin teveccühünü kazana bilmek bizleri o kadar mutlu ediyor ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. 2015 Yılbaşından bu yana sürekli çıtasını yükselten karamürsel tv ailesi dün itibari ile yıllardır faaliyette olan gazetelerin iki katı traj yakalamış bu trajı dünyanın en güvenilir arama motorları olan google ve alxa raporları ile sizlerle paylaşmaktan onur duyuyoruz.Onlarca kişinin şirketimizi kötülemesi ve hakkımızda insanları tehdip edip gözdağı vermesine rağmen doğru olan ve istikrar sağlayan şirketimiz en yakın rakibimizin bile iki katı traj elde ettik. Demek ki birilerine yalakalık yapmaya etek öpmeye gerek yokmuş.Eğer dik durur ve işinizi düzgün yaparsanız başarı kaçınılmaz oluyor sözünü yaşadık.Bunu bize yaşatan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürler. Sizin varlığınız bizi sadece Karamürsel'de değil Kocaelinde'de zirveye taşıyacağına bizim hiç tereddütümüz yok.Biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız tarafsız ve güvenilirliğimizi kaybetmeden dimdik aslanlar gibi her haberin arkasında durmaya devam edeceğiz.Bize güvenerek her gün onlarca şikayet ve teşekkür maili gönderen bütün takipçilerimizin herzaman yanında olmaya devam edeceğiz.Daha yolun başındayız belki ama temelimizi sağlam atmamızın bu yaşadığımız haksızlıkların elbet sona ereceğini biliyoruz. Bunu her gün sitemizi ziyaret eden 12.000 üzerindeki takipçilerimiz en büyük kanıtı.İnsanları kandıra bilirsiniz ( bir süre ) ama adeleti kandıramazsınız.Yayınladığımız raporlar Türkiyenin değil dünyanın en büyük şirketlerinin raporları.Onlar diyor ki bu insanlar işini mükemmel yapıyor ve insanların takip etmesini sağlıyor.Siz çamur ve iftira atmaya devam edin vatandaş her şeyin farkında bunun en büyük kanıtı hilesiz hurdasız herkesin her zaman ulaşabileceği kayıtlar. Her şeyi değiştirmeye gücünüz yetmiyomuş demekki. Yıllardır insanları kandıran ve (yanlış ) yönlendiren gazeteler artık rafa kaldırıldı.Zaman artık bilgi zamanı sadece dakikalar içerisinde 63 farklı sosyal paylaşım hesabımızdan bütün haberlerimize dakika dakika ulaşan insanlar bunu fark etti.İnsanların ekmeklerine doğramaya çalıştığınız bu kan sizin sonunuz olacak fakat hala kudretin verdiği bu yücelikle ezebildiğinizi ezmeye devam edin.Unutmayınki yarın sizde Adalete ihtiyaç duyacaksınız.Tüm takipçilerimize çok çok hatta çoooook teşekkür ediyoruz. Size layık olabilmek için 24 saat nöbetteyiz lütfen sizde çekinmeden saat kaç olursa olsun gerek telefonlarımızdan gerekse sosyal medya ve mail adreslerimizden bize ulaşmaya devam edin. Biz sizin her zaman yanınızdayız. Hemde hangi çatının altında olursanız olun.

Karamürsel Sahilde Yarış Yapan İki Araç Bir Cana Kıydı

Dün gece saat 22:00 sularına görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel İnönü caddesi üzerinde aşırı sürat yapan iki tofaş marka araç mahalle sakinlerinin baktığı ve yavrularının'da olduğu bildirilen bir kediyi ezdiler . Bu olaya kayıtsız kalmayan takipçilerimizin gece gazetemize mail atarak bu konuyla ilgilenirmisiniz demesi üzerine ekibimiz olay yerine giderek hem bizle irtibta gecen mahalle sakinleri ile görüştü hemde bu konuyu gündeme getirmemizi istediler.Geceleri özellikle saat 21:00 dan sonra sahilde yarış ve hız yapan araçlardan çok şikayetçi olduklarını,burada oyun parkları ve çay bahçeleri olması sebebi ile küçük çocuklarında buralarda çok olduğunu söyleyen mahalle sakinleri çok şikayetçi.