Beslenme Haberleri

Beslenme Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Sağlıklı bir Ramazan için 12 ipucu

11 ayın sultanı Ramazan, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek için harika bir zaman olabilir. Peki, nasıl sağlıklı bir Ramazan geçirebiliriz? İşte sağlıklı bir Ramazan için 12 ipucu.  

Green O Fit Fizyoterapi ve Sağlıklı Beslenme Merkezi açıldı

Karamürsel’de sağlık sektöründe büyük bir üne sahip olan Mecit Karabulut ilçeye bir büyük hizmette daha bulundu.

Kocaeli'nde ilk defa Karamürsel'de yapıldı

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında başlatılan Okul Sağlığı Projesi’nin ilk uygulaması Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Kurban Bayramı’nda nasıl beslenmeliyiz?

Ülkemiz genelinde Kurban Bayramı heyecanı yaşanırken Özel Aile Konak Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Elif Tuğçe Dolu, Kurban Bayramı'nda beslenmeyle ilgili yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi.

KARAMÜRSEL'DE 1098 KİŞİ KATILDI

1098 KİŞİ KATILDI Eğitimler Karamürsel’de yer alan ortaokullar ve kış Kuran kurslarında öğrenim gören bin 98 kişiye verildi. Yeterli ve dengeli beslenme eğitimi 31 seansta uygulandı. Seminerlerde; obezite, yaşam kalitesi, güvenli gıda tüketimi ve beslenme gibi pek çok konuya değinildi. Eğitimler sırasında katılımcılara konu ile ilgili kitapçık ve broşürler dağıtıldı.