Avcı Haberleri

Avcı Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararını Resmi Gazete'de yayımladı.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Kocaeli Başsavcı Vekilliği değişirken, Kocaeli'nin yeni hakim ve savcıları belli oldu.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Kocaeli ve Karamürsel Cumhuriyet Başsavcıları değişti

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ferhat Kapıcı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. Şırnak Cumhuriyet Savcısı Hasan Pala, Karamürsel Cumhuriyet Savcılığına

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Karamürsel'den Gölcük'e 2 kilometrelik tünel

Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) Kocaeli’de İhsaniye ve Avcıdere barajlarından su temin edilebilmesi için tünel yapacak

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı İlçede en çok işlenen suçları açıkladı

Karamürsel’de en çok hangi suçlar işleniyor işte yanıtı. Kocaeli Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı 2021 yılı faaliyet raporunda Karamürsel’de en çok işlenen suç türleri yayınlandı.

100 avcı bir günde 33 domuz öldürdü

Karamürsel,İznik Boyalıca, Orhangazi, Yalova ’dan toplanarak Bursa'ya gelen yaklaşık 100 avcı bir günde 33 domuzu öldürdü.

Gelen ve giden adli personel belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu ( HSK) Birinci Dairesi, 3 bin 70 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi'ni tamamladı.

Metrelerce kuyu kazan define avcılarına suçüstü!

Define bulmak amacıyla kulübede kuyu açan Ali S, Kadir K. İlyas B, Ömer Ü isimli şahıslar suçüstü yakalandı. 

Kocaeli Ses gazetesine sabah baskını    

Güngör Arslan'ın imtiyaz sahibi olduğu Cedit mahallesi Muzaffer Fidan Sk. No:10 adresinde faliyet gösteren Kocaeli Gazetesi'ne saah erken saatlerde çok sayda polis ve savcı

Karamürsel'de izinsiz avlanan balıkçılar yakalandı

Karamürsel’de yasak bölgede balık avcılığı yapan şahıslar, polis ekiplerine yakalandı.

Karamürsel’deki çakma savcı tutuklandı!

Karamürsel’de telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıttığı kişiyi  425 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Karamürsel'i dolandırdı İstanbul'da yakalandı!

Kendisini Polis/Savcı ve benzeri şekillerde tanıtarak Karamürsel'de bir vatandaşı dolandıran F.S İstanbul'da yakalandı. 

İşte Kocaeli'nin atanan hakim ve savcıları

HSK tarafından yeni hakim ve savcı atamaları Resmi Gazetede yayımlanan kararla açıklandı.

Dolandırıcılar şuan evinizde olabilir!

Kocaeli genelinde birçok kişiyi yetkili servis adı altında dolandıran kişiler şuan evinizde olabilir.

Kocaeli genelinde terfi eden hakim ve savcılar

HSK tarafından 3 bin 537 hakim ve savcı terfi edildi. Kocaeli'den de bir çok hakim ve savcı terfi etti 

Karamürsel’de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü tarafından uzun bir süredir takipte olan sözde uyuşturucu baronu Serhat B. yine yakalandı.

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.