Aslan Canbaba Haberleri

Aslan Canbaba Haberleri

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Kocaeli Valiliginden çok önemli duyuru!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Enver Demirsoysal başkanlıkta yine tam destek aldı

Geçtiğimiz günlerde kendi bölgelerinde yapılması planlanan büyük bir taş ocağı projesine karşı direnen ve yapımına engel olmayı başaran Karamürsel Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği ve başkanı Enver DEMİRSOYSAL, tüm Kızderbentlilerin oybirliği ile görev sürelerini yeniledi.

Çok şükür yasak bitti

Karamürsel’de seyirci yasağı bitti İlçede geçtiğimiz haftalarda iki grup arasında çıkan kavga büyümüş daha sonra yapılan toplantılarla taraftalar barışmış ve olay tatlıya bağlanmıştı.    

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Karamürsel By Boşnak dualar ile açıldı

Karamürsel By Boşnak dualar ile kapılarını halka açtı. Açılışa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel'in süper kahramanları sonunda hatırlandı!

Korona virüsün ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden bu yana, Karamürsel'de gece gündüz demeden canını dişine takan ilçenin adeta süper kahramanları olan sağlık personeli nihayet küçükte olsa bir şekilde hatırlandı.

Adil Koçalan'dan Karamürsel'e ziyaret

Karamürsel'in sevilen dizi ve sinema oyuncularından Beyhan Deniz Demirler'in misafiri olarak ilçeye ziyarete  gelen  Kanal 34  , İstanbul medya yayın grubu

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı

Karamürsel'de Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü buruk kutlandı. İlçe kaymakamı konutunun hemen ön tarafında gerçekleşen törene ilçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve belediye başkanı İsmail Yıldırım katılmadı.

Karamürsel köylüleri Tayyip Erdoğan'a seslendi

Karamürsel, Kızderbent mahallesinin katledilmesini istemeyen Karamürsel halkı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Karamürsel'de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde yeterli tedbirlerin alınmaması nedeni ile korona vak'alarında hızlı bir artış görülmeye devam ediyor.

Karamürsel’de vakalar yine uçuşa geçti

Karamürsel’de geçtiğimiz haftalar da, ilçe kaymakamının sokağa inmesi ile korona vakaların da ciddi bir düşüş yaşanmıştı. Fakat bu hafta vakalar yine uçuşa geçti.

Her tehdit edilene bir ekip 2 polis 24 saat yollana biliyor mu?

Karamürsel’de sürekli artış gösteren uyuşturucu ve adli vakalara müdahale etmek yerine ilçede bir polis otosu ve 2 polis memuru boş dükkân önünde nöbet tutturuluyor.

Karamürsel'in son durumu herkesi şaşırttı

Karamürsel’de geçtiğimiz günler de hızlı bir şekilde korona vakalarının artış göstermesi

150 Kişi hastanelik oldu ama hiç bir yetkiliden ses yok!

Karamürsel'de su nedeni ile hastanelik olan kişi sayısı 150'yi geçti, fakat ne kaymakamlık nede belediye hiç bir açıklama yapmadı!

VATANDAŞ İLÇE KAYMAKAMINA SESLENDİ YETER ARTIK!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dal-çık inşaatında yeterli önlemlerin alınmaması nedeni ile çok uzun araç kuyrukları oluşuyor

KARAMÜRSEL RESMEN KİLİTLENDİ

Karamürsel D-130 üzerinde inşası başlayan dal-çık nedeni ile alınması gereken fakat alınmayan önlemler nedeni ile ilçe resmen kilitlendi.

İsmail Yıldırım Yavşaklar dedi herkes dondu kaldı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, birçok misafiri ve Karamürsel Kaymakamı’nı hiç umursamadı ve yavşaklar diyerek kükredi.

Başarılı Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Tekirdağ Vali yardımcısı oldu

Karamürsel'in başarılı kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Tekirda Vali yardımcısı olarak atandı.