Aldı Haberleri

Aldı Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından saldırı

İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi önünde, öğle saatlerinde terör saldırısı gerçekleşti. Adliyeye yoğun girişlerin olduğu sırada silah sesleri yükseldi.

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Uzmanlar Karamürsel halkınıda uyardı

Bu balık siyanürden daha zehirli. Buna yönelik zehri ortadan kaldırabilen bir antidot yok maalesef.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

Karamürsel İmam Hatibi Osman Akbaş ülke gündemine oturdu

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Karamürsel Ulu Camii İmam Hatibi Osman Akbaş bu hafta ülke gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

İzmit Joll Joker ve Değirmendere Grand Pub da silahlar konuştu

Dün gece İzmit Joll Joker'e düzenlenen silahlı saldırı sonrası bu gece Değirmendere Grand Pud isimli eğlence mekanında çıkan silahlı çatışma sonrası bir kişi vurularak yaralandı. Yaşanan olaylar sonrası bir çok kişinin üzerinde silah olması ve çok rahat bir şekilde etrafa ve insanlara ateş edebilmeleri büyük bir korkuya neden oldu.

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel genel başkan seçildi.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 30 Ekim okullar tatil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya paylaşımında "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." ifadelerini kullandı.