Açılan Sandık Haberleri

Açılan Sandık Haberleri

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

Genç yaşta sandık müşahidi kalp krizi geçirdi!

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için tüm Türkiye’de oy kullanma işlemleri devam ederken Gölcük’te son derece üzücü bir olay meydana geldi.

Karamürsel'de sandıkların hepsi açıldı, tüm sonuçlar

Karamürsel'de 24 Haziran seçim sonuçlarının çoğunluğu belirlendi. 42745 seçmenin bulunduğu Karamürsel'de sonuçlar.

Genel Seçim 2018 İl ve İlçeler Anlık Canlı Sonuçlar

Canlı seçim sonuçları ve sandık sonuçlarını internet sitemiz karamursel.tv'den takip edebilirsiniz. Anlaşılır grafikler ve sunumlar ile illerde açılan sandık sayılarını görebilir ve oy oranlarını inceleyebilirsiniz. Partilerin yanı sıra aynı anda Cumhurbaşkanı adaylarının da ne kadar oy aldığını görebilir ve rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Canlı seçim sonuçları anbean karamursel.tv'de

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar Karamürsel’de Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık personelinin desteğiyle oylarını verdiler. ‘Vatana Millete Hayırlı Olsun’ dileklerini belirttiler. Karamürsel’de, evde sağlık hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını vererek ‘vatana millete hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.