2022 Haberleri

2022 Haberleri

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

Karamürsel Belediyesi 40 bin liraya arsa kiraya verecek!

Mülkiyeti Karamürsel Belediyesi’ne ait 8 adet işyeri, 1 adet tarla 20 Aralık 2022 tarihinde kiraya verilmek üzere 2886 sayılı yaranın

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

BEDELLİ ASKERLİK BEKLİYENLERE MÜJDE

Bedelli askerlik düzenlemesi Meclis'ten geçti Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren kanun teklifi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel'de yarın elektrik kesilecek (21 Mayıs 2022) SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Havamız her geçen gün kötüye gidiyor!

Karamürsel'de hava kirliliği her geçen gün daha kötüye gidiyor. 15.04.2022 ( CUMA ) günü alınan veriler ise ilçe merkezinde havanın ne denli kötü olduğunu sizde görebilir ve buradan takip edebilirsiniz.

Karamürsel Yelken Cafe 5 yıllığına kiraya verilecek

Belde A.Ş.’de Karamürsel Sahili’nde bulunan toplam 916 metrekarelik kapalı ve açık alana sahip Karamürsel Yelken Cafe’nin 30.04.2022 tarihinde kira sözleşmesi sona erecek olması nedeni ile 5 yıllığına ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

2022 Karamürsel iftar ve imsak vakitleri

Karamürsel iftar ve imsak vakitleri

Balık sezonu bitiyor

Kocaeli genelinde avlanma yasağının yaklaşmasına rağmen balık fiyatları geçtiğimiz aylardaki seviyelerini koruyor. 15 Nisan’da başlayacak olan yasak sonrasında denizlerde; büyük kayıklar, gırgırlar ve troller ile balık avlanılamayacak 09 Nisan 2022 Cumartesi 15:10 Güncel Kocaeli’de yaklaşık 7 buçuk ay boyunca süren avlanma sezonu 6 gün sonra son bulacak.

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Son dakika: İstanbul'da okullar tatil oldu! Gözler Kocaeli Valiliğnde!

Son dakika bilgilerine göre; İstanbul'da 10-11 Mart 2022 tarihlerinde okullar tatil. Kar yağışının İstanbul gibi Kocaeli genelinde etkili olması beklenirken şimdi gözler Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da.

Yasin Olgun tekrar başkan seçildi

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun güven tazeledi.

Karamürsel'de pazarcılar iki adayla seçime gidiyor

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılacak olan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun ile Ahmet Erdoğan başkanlık için seçime girecek.

Karamürsel İzmit Yeni Yol Otobüs Saatleri

Karamürsel İzmit Yeni Yol Otobüs Saatleri 06.03.2022 tarihinde güncellendi. Buna göre işte yeni sefer saatleri şu şekilde.

Altay Pirge yine muhteşem bir başarıya imza attı

Makedonya’da düzenlenen International Skopje Open 2022 Grappling (Pes Ettirme Güreşi) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Altay Pirge kendi kilosunda şampiyon oldu.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

Mehmet Akdeniz mevzu hizmet ise biz hazırız dedi

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde binlerce aileye ve kişiye yardım etmek için gece gündüz demeden çalışmış ve gösterdiği bu büyük çaba nedeni ile çok büyük destekler almayı başarmıştı. 13.10.2022 (Pazar) günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı için yine kendi gibi Karamürsel'e hizmet etmek için gönüllü olan ekibi ile seçimlere katılan Akdeniz, mevzu Karamürsel ve halkına hizmet etmekse biz hazırız dedi.

2022 Karamürsel'in mahalle mahalle nüfus artışı

İşte Karamürsel’in mahalle mahalle nüfusu! Karamürsel’in en kalabalık mahallesinin hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Karamürsel İzmit arası yeni otobüs fiyatları

Karamürsel ile İzmit arasında sefer yapan otobüslerin yolcu taşıma ücretleri zamlandı. Karamürsel ile İzmit arasında yolcu taşıyan otobüslerin 2022 yılı yeni ücret tarifeleri şu şekilde.

Üniversitelilere müjde! İşte okulların açılacağı tarih

Üniversitelerin akademik takviminin başlayacağı tarih belirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu.  

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

15 Tatil nezaman hangi gün ? Tarih

Peki bu sene sömestr tatili ne zaman başlayacak? Aileler ve velilerin günler öncesinde plan yapması sebebiyle 15 tatilin hangi tarihte başlayacağı merak konusu oldu.