Ahmet Çalık'tan Ankara'da Birlik Mesajı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan Ankara'da Birlik Mesajı

Haberin Özeti

  • Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan Ankara’da Birlik Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan Ankara’da Birlik Mesajı

ANKARA– Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, beraberindeki Kocaeli heyetiyle birlikte Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM’deki grup toplantısına katılan Çalık, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğindeki iktidar yürüyüşüne destek verdiklerini vurguladı.

Ahmet Çalık'tan Ankara'da Birlik Mesajı!

Genel Merkez’de İstişare ve İmza Süreci

Grup toplantısının ardından CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanlarından oluşan geniş bir heyetle Genel Başkan Özgür Özel’i makamında ziyaret eden Başkan Çalık, süreçle ilgili detaylı görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretin en dikkat çeken gündem maddelerinden biri, 38. Olağan Kurultay delegelerinin iradesi doğrultusunda noter onaylı imzalarla yapılan olağanüstü kurultay çağrısı oldu. Delegelerin yaklaşık yüzde 90’ının desteğini taşıyan bu süreçle ilgili Genel Başkan Özel’e bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ahmet Çalık'tan Ankara'da Birlik Mesajı!

Gücümüz Örgütümüzün Açık İradesidir”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, CHP’nin temel gücünün kapalı kapılar ardındaki hesaplar değil, örgütün açık iradesi olduğunu belirtti. Çalık, şu ifadeleri kullandı:

> “Partimiz, gücünü kişilerden değil ilkelerinden; makam tartışmalarından değil üyelerinden, delegelerinden ve halktan alan büyük bir Cumhuriyet çınarıdır. Bugün bize düşen görev; demokrasiyi, hukuku ve seçilmiş iradeyi hedef alan her türlü anti-demokratik girişim karşısında omuz omuza durmaktır.”

Ahmet Çalık'tan Ankara'da Birlik Mesajı!

İktidar Yürüyüşünde Kararlıyız”

Karamürsel İlçe Örgütü olarak Genel Başkan Özgür Özel’in yanında olduklarını yineleyen Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar hedefine kilitlendiklerini ifade etti. Çalık, birlik ve dayanışma vurgusuyla, halkın iktidarını kurmak için mücadeleyi büyüterek sürdüreceklerini belirtti.

Ziyarete; önceki dönem TBMM Başkanvekili Haydar Akar, önceki dönem milletvekilleri Hikmet Erenkaya ve Mehmet Hilal Kaplan da katılarak tam kadro destek verdi.

 

Bakmadan Geçme