Ramazan günü demeden başından vurdular!

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel ilçesi sahilinde balık tutan vatandaşlar, beklenmedik ve trajik bir olaya şahitlik etti. Sahil kenarında sakin bir gün geçiren balıkçılar, aniden dikkatlerini çeken bir görüntüyle karşılaştılar. Bir vatandaşın, olta ile kıyıya çektiği şey, bir yunus balığının cansız bedeni olduğunu gördüler. Ancak bu ölü yunusun üzerindeki izler, olayın daha vahim boyutlarda olduğunu gösteriyordu. Gözle görülür bir şekilde yunusun gözünün yanından silahla vurulduğu belirlendi.

Bu manzara karşısında duyulan şaşkınlık ve üzüntü büyük oldu. Sahilde bulunan diğer vatandaşlar da, bu acı olayı görenler arasındaydı. Kimi endişe ve kederle, kimi de öfkeyle dolu gözlerle etrafa bakındı. Ancak olaya tanık olanlar, sessiz kalmadılar. Yunusun vurulmuş olması, çevredeki vatandaşlarda derin bir tepki uyandırdı. Özellikle o anları kayıt altına alanlar, bu tür vahim olaylara karşı kamuoyunu bilinçlendirmek ve sorumluların gereken cezayı almasını sağlamak adına önemli bir adım attılar.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ebru | 28 Mart 2024 00:31

    Bu toprağın üstü varsa bir de altı var.İnsan kadar vahşi bir canlı yok dünya üstünde.Ne istediniz Yunus dan.Biz soramayız ama Allah sorsun hesabını.

BUNLARA DA BAKIN