Site Sakinleri Haberleri

Site Sakinleri Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Site sakinleri korku dolu anları böyle görüntüledi!

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Karamürsel Tv. Tarafından gündeme getirilen haber sonrası beklenen felaket göz göre, göre geldi. İşte korku dolu o anlar.

Küçük çocuğa çarpıp kaçtı

Görgü tanıklarının iddialarına göre Olay öğlen saatlerinde Kaytazdere 40 kent sitesi önünde sokakta oyun oynayan küçük çocukların bir anda çığlıklarını duyan site sakinleri yerde yatan Abdullah Gül (5) isimli çocuğa bir aracın çarparak kaçtığını söylemeleri üzerine. Olayı gören yakınları küçük çocuğu hemen Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüklerini burada yapılan ilk müdahalenin ardından Abdullah Gül ( 5 ) isimli küçük çocuğun tetkiklerinin daha detaylı yapıla bilmesi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Vatandaş Tepki Gösterince Sitedeki Bütün Etiketleri Sökmüşler

Yaklaşık 6 ay önce Kocaeli de birçok habere konu olan Karamürsel kent konutta bulunan asansörlerin problemi hala çözülmedi. Birde 384 dairenin bulunduğu sitedeki asansörlerde bulunan bütün kırmızı etiketler sökülmüş ? Site sakinlerinin asansörlerin kontrol edilip yapıldığını düşünerek rahat rahat binerken. Sitede oturan bir vatandaşın bu işte bir anormallik var eğer kontrol yapılıp tamiri ve bakımı yapılmışsa neden etiket takılmamış düşüncesi ile denetleme yapan firmayı araması üzerine her şey ortaya çıkmış. Denetleme yapan firmanın yetkilileri ne denetleme yaptırıldığını nede asansörlerin eksiklerinin giderilmediğini söylemesi üzerine yöneticiye gidip neden bu asansörler yapılmadı ve neden etiketlerin söküldüğüne dair kendisinden bilgi talep eden site sakinleri kendilerine sağlıklı bir bilgi verilmemesi üzerine gerekli mercilere şikayette bulunduklarını bildirdiler.