Hükümet, Haberleri

Hükümet, Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

2019'da kamu bir çok alanda işçi alacak

2019'da kamudan yeni iş müjdeleri. İstihdam ve yatırıma öncelik veren hükümet, işsizliği tek haneye indirmek için kamuda doktordan öğretmene, eczacıdan bekçiye kadar binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak..

Son dakika: Asgari ücret yeni rakam açıklandı

Milyonların beklediği asgari ücret belli oluyor. Saat 10:00'da başlayan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi. 2019 yılında ödenecek asgari ücret 2 bin 20 TL olarak belirlendi.

2019 Ocak ayında emekliye bin 910 TL

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine, ocakta yüzde 10.65-11.50 zam görünürken, en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 910 liraya çıkabilecek.

2019'da hayatımıza girecek uygulama ve projeler

2019'da hayatımıza girecek devlet uygulamaları, yeni uygulamalar, projeler.

Esnafın borcu siliniyor

Hükümet, esnaf için yeni düzenleme hazırlığında. 12 ay ve üstü borçlar silinecek, hizmetler dondurulacak.

Ev hanımlarına Devletten müjde

Hükümet, yaklaşık 5 bin anneye iki yıllığına 114 milyon liralık mali destek sağladı. Ev hizmetlerinde çalışanların sürekli ya da süresiz çalışmalarına bakılma

Hükümet, Devlet Memurları Kanunu'nu Değiştiriyor! 657 Tarih Olacak

Hükümet, kamu personel rejiminde köklü bir değişikliğe giderek, "devlet memurluğu" sistemini baştan aşağı değiştirecek.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR'DE GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Hükümet, darbe girişimi sonrası cemaati bitirmek ve devlet kurumlarından temizlemek için düğmeye bastı, sıra belediyelere geldi. Paralel yapıyla ilgili

Karamürsel Cumhuriyet Savcısı Gözaltına Alındı

Geçtiğimiz gün Türk Silahlı Kuvvetleri içinde bir grup azınlığın darbe girişimi sonrası harekete geçen hükümet, çok sayıda hakim ve savcıyı da gözaltına aldı. Dün gece gözaltına alınan savcılar arasına bir yenisi daha eklendi.

Hükümetten Büyük Adım ''Her Eve İş ve Aş''

Hükümet 1 yıldan fazla işsiz kalanlar, kadınlar, 35 yaş üstü işsizler, engelliler ve 25 yaş altı gençlere iş kapısı açmak için düğmeye bastı.

İçki ve sigaraya zam geldi

İçki ve sigaraya zam geldi Hükümet, yılın ilk zamlarını sigara ve içkiden alınan maktu vergilere yaptı.