Atık Haberleri

Atık Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Karamürsel Kocaeli Nöbetçi Eczaneler - SÜREKLİ GÜNCEL

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Karamürsel'de denizin içine ettiler

Karamürsel'de sabah saatlerinde denizin halini gören vatandaşlar adeta isyan ettiler.

Ereğli'de bir işyerine tompalı tüfekle ateş ettiler

Karamürsel’de kimliği belirsiz kişi yada kişiler bir iş yerine pompalı tüfekle ateş ettiler.

Karamürsel’de “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği” projesine yoğun ilgi

Biberiye, tıbbi nane ve oğul otu yetiştiriciliği yapılarak, mahallelerdeki ekonomik refahın artırılması ve kırsal kesimdeki çiftçilerin gelir düzeyinin yükseltilmesi hedeflenen projeye başvurular sürüyor.

Karamürsel'de tarlası olanlar alım garantili ekim yapar mısınız?

Alım garantili ‘Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği’ Kocaeli’nin tüm ilçelerini kapsayacak şekilde genişletildi.

KAMYONLARCA MOLOZ SOKAKLARA DÖKÜLDÜ!

Karamürsel’de yaşananlar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Beton atıkları ve kamyonlarca moloz mahalle arasına döküldü.

Dünya şampiyonu Şahika Ercümen Karamürsel'e hayran kaldı!

Serbest Dalışta dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabına adını yazdıran Şahika Ercümen, Karamürsel'de gerçekleştirdiği dalış sonrasında batık geminin etrafındaki balık çeşitliliğine hayran kaldı.

70 kişi hastanelik oldu

Karamürsel Yalakdere köyünde dereye atılan kurban atıkları 70 kişiyi hastanelik etti. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İSU’nun müdahalesi ile köye temiz su verilmeye başlandı

'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne Sabiha Gökçen Havalimanı da katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık hareketi kapsamında 10 Haziran'da TURMEPA'nın katkılarıyla yeni bir adım atıldı ve Türkiye'yi çevreleyen denizlerin korunmasını hedefleyen Sıfır Atık Mavi Projesi

Elektronik atıklar sanat eseri oldu

Başakşehir Belediyesi, Teknoloji ve İnovasyon Merkezi'nde öğrencilere yönelik eğitimler veriliyor ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Yapılan çalışmalara ek olarak elektronik atıkların geri dönüşümü sağlanarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

BELEDİYE TESİSLERİNDE ALKOL VE UYUŞTURUCU

Karamürsel'de son zamanlarda yaşananlar bu kadarınada pes dedirtti. Belediyesnin tesislerinde uyuşturucu atıklarına rastlayan vatandaşlar yetkililere seslendi

Alkole büyük zam ! 9.5 TL'nin altında bira kalmayacak

Alkollü içeceklerden alınan ÖTV yüzde 13.48 artırıldı. Yapılan düzenlemeyle devletin 1 litre rakıdan elde edeceği vergi otomatik olarak 154 TL'ye yükselecek. 9.5 TL'nin altında bira kalmayacak.

Fatma Kaplan Hürriyet, çiçeği bile zor verdi!

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet'e bürokratik zorluk çıkarıldığı belirtildi. Konu ile ilgili Hürriyet, "Maç öncesi takımlara çiçek takdim etmek istedim.

Karamürsel'de çevre katliamına tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kocaeli Karamürsel'de yaşanan çevre katliamı vatandaşı çileden çıkarttı. Göz göre, göre çevreyi katlediyorlar ve herkes buna seyirci kalıyor diyen mahalle sakimleri yetkililere seslendi.

Kocaeli'de 3 vekil adayı değişti!

24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi tarafından ihaleye çıkan ve daha sonrasında sessiz sedasız ital edilen iş yeri tekrar ihaleye çıkıyor.

Karamürsel sahildaki binalar tek tip boyanacak

Karamürsel Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında yapılan açıklamaya göre ilçe merkezinde bulunan 4 Temmuz mahallesi, inönü caddesi üzerinde eski belediye binası ile botanik kafe

Karamürsel'de cadde katık açıldı

Karamürsel'de bugün yapılan törenle "CADDE KATIK DÖNER" Ercan Özel ve Hüseyin Altınbaş tarafından açıldı.

İzmit Körfezi’nde 7/24 çevre denetimi sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Körfezi’nin temizlenmesi, atıklardan arındırılması ve korunması için gece gündüz demeden çalışıyor.

10 yaşındaki Ceylin Atik, HER YERDE ARANIYOR

10 yaşındaki Ceylin Atik, oyun oynamak için gittikleri evlerinin önündeki parktan iki gün önce kaçırıldı. Dedesinin cep telefonuna "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz"

BES Yarın Maaşlardan Kesilmeye Başlanacak

Bireysel emeklilikte otomatik katılımı öngören sistem yeni yıldan itibaren yürürlüğe girdi. Yaklaşık 2,5 milyonu memur, 1,5 milyonu özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 4 milyon kişi 1 Nisan'dan itibaren sisteme girecek. İşte sistem hakkında bilmeniz gereken her şey...

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

Türkiye'de saatler ileri alındı mı? (Şu anda saat kaç?)

'Şu an saat kaç?' Bugün herkes bu sorunun yanıtını merak etti. Avrupa'da saatlerin 1 saat ileri alınması Türkiye'de karışıklık yarattı. Bazı telefonların otomatik olarak saati ileri alması