Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Muhip Kanko: İhtar vermezsek geleceğimiz karanlık CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın proje tanıtım toplantısında konuşan Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, hükümete ihtar verilmesi gerektiğini ifade etti. Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı. 

“HARAMİ DÜZENİ YIKACAĞIZ”

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Anıl Aksu gerçekleştirdi. Aksu konuşmasında, “Ahmet Başkanımız yerel seçim adına söylenecek her şeyi söyleyecektir. Değerli abim başkanımız ile yılları devirerek bu günlere geldik. Kimse hakkında kötü konuşmayan, arkasında konuşmayan tertemiz bir lider.. Ahmet çalık Başkanımıza örgütümüzün adına teşekkür ediyorum. Bu salonu en güzel kılan sizlerin varlığı. hep birlikte bu harami düzeni yıkacağız. Hep birlikte aydınlığa kavuşacağız” dedi.

İHTAR VERMEMİZ GEREKİYOR

Daha sonra kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, “Karamürsel Hazır. Biz geçen dönem milletvekilliği sürecinde işimizi kolaylaştıran bir isimdi Ahmet Çalık. Gittiğimiz her yerde ilgi onaydı. ilmik ilmik işlenen başkanlığın ucuna gelmiş bulunuyoruz. Bu ülkede tanzim satış mağazaları kuruluyordu. O mağazalarda en pahalı ürün 6 lira ile sivri biberdi bugün 80 lira kilosu. Son bir ayda 1 milyon 800 bin icra dosyası UYAP’a eklenmiş.

Türkiye’de 19 milyon hane var 21 milyon icra dosyası var. Bu hükümet biz nereye aday gösterirsek seçtiririz diyor. Bu dönem hükümete ihtar vermemiz gerekiyor. Yoksa geleceğimiz karanlık” ifadelerini kullandı. Harun Özgür Yıldızlı: Suriyeliye Afganlıya var emekliye yok CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın proje tanıtım toplantısında konuşan Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı iktidara yüklendiği konuşmasında “Emekliye gelince para yok Suriyeliye, Afganlıya, 5’li çeteye var ama emekliyor yok” dedi.

 

HERKESE VAR EMEKLİYE YOK

Etkinlikte konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Özgür Harun Yıldızlı konuşmasında, “Her zaman Karamürsel’de bir coşku var. Karamürsel’in köylerinde özlem var, sosyal demokrat belediyeciliğine özlem var. Bu özlemi Ahmet abi ile bitireceğiz. Ahmet Abi bizim Ahmet olmasının dışında güvenilir insandır. Hep birlikte büyük bir acı yaşadık. Kıymetli amcamızı kaybettik. Karamürsel için, Karamürselliler için buradayız. Emekliler, Her gün sokaktayız, pazardayız. Sizler için sokaktayız. Sizleri düşünen var mı? Size 1000 lirayı reva görüyorlar. Emekli geçinemiyor. Emekliye gelince para yok Suriyeliye, Afganlıya, 5’li çeteye var ama emekliyor yok.

 

NE HALE GELDİN KARAMÜRSEL

Pehlivanlar ilçesi Karamürsel ne hale geldin? Pehlivanlara idman yapılacak tesisleri kapattı bunlar. Ahmet Çalık gelecek Karamürsel eskiden olduğu gibi pehlivanları çıkaracak. İnşallah Ahmet Çalık ile birlikte Atasoy Bilgin ile birlikte sosyal demokrat belediyeciliğini tadacağız. Bizim işimiz gücümüz emekliler. Biz sizin sesiniz olmak için meclisteyiz” dedi.

 

KİMİ KOYSAK SEÇİLİR DÖNEMİ BİTTİ

Etkinlikte konuşma yapan Kocaeli Milletvekili Nail Çiler yaptığı konuşmada, “Yerel seçimin coşkusunu Karamürsel gönüllerde ve sokaklarda yaşıyor. Şimdiden belli. 31 Mart’ta Karamürsel’e bahar gelecek. Herkesin yüzü gülecek. O isim de Ahmet Çalık olacak. Hayat şartlarını görüyorsunuz.

Kimi koysak seçilir dönemi bitti. O günler geride kaldı. Türkiye’de en borçlu belediye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin’e de destek istiyoruz. İki Bayramı bir arada yaşamak istiyorsak birinci sırada Ahmet Bey ve ekibini görmeliyiz” dedi. Bülent Sarı: Karamürsel’in sorunlarından biri Mesut Çetinkaya CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık’ın proje tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Karamürsel’in sorunlarını sayarken “Karamürsel’in bayat kahve dağıtan aday sorunu var” dedi.

 

BİZİM AHMET’İN ZAFERİNA HAZIRIZ

 Proje tanıtımı öncesi konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptığı konuşmada, “İşte bunun için, 5 yıl önce yarım kalan hikayemizi, Çağdaş Karamürsel hayalimizi gerçekleştirmek için yola çıktık. Engebeli olan bu yolun, artık son düzlüğündeyiz. Bu son düzlüğe, yani 31 Marta; Karamürsel’in zaferine Halkın zaferine İşçinin zaferine Emeklinin zaferine, Kısacası bizim Ahmet’in zaferine hazırız inançlıyız başaracağız.

 

YOK SAYILMA SORUNU VAR

 Evet pek çok sorununuz var biliyorum Karamürsel’in ciddi bir otopark sorunu var, Karamürsel’in işsizlik sorunu var Karamürsel’in yetersiz deniz ulaşımı sorunu var. Bayat kahve dağıtan aday sorununuz var.Karamürsel’in kırsal kesiminde insanların, kendi bağlarına bile gitmekte zorlandıkları yol sorunu var. Karamürsel’in, bayat kahve dağıtan, AKP li aday sorunu var Karamürsel’deki çim işlerini bile kendi yandaşlarına verilmesi, Karamürsel’linin yok sayılması sorunu var.

 

BİR KİŞİYİ İKNA ETMENİZ GEREKİYOR

İşte bu kadar sorunun tek bir çözümü var. O da bizim Ahmetin kazanması. Sorunların çözümü için Bizim Ahmetle var mısınız? Halkçı Belediyecilik için, Şeffaflık için, Adalet için, Refah için, Huzur için, Hizmet için Bizim Ahmetle Var mısınız? 13 gün için bir ricam var. Bu salonda her bir kişi 1 kişiyi ikna etmesi gerekiyor. Bizim Ahmet’i, CHP’yi iktidar yapmak için sizlerin bir kişiyi ikna etmesi gerekiyor” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Eren | 17 Mart 2024 21:36

    Adam işi götürdü hayırlı olsun Karamürsel

  • Barış Gürbüz | 17 Mart 2024 19:13

    Ahmet başkan kazanacak insallah. Tecrübe, liyakat, ozguven, samimiyet her ne ararsan var. Daha ne olsun. 20 yıldır mesut edemeyenler şimdimi mesut edecek. Ne yaptılar bir anlatsalar ya 20 senedir. Şahane ekibi ile büyük ivme katacak eminiz. Haydi bizim Ahmet her zaman seninleyiz.

  • Kazım | 17 Mart 2024 18:30

    Chp nin karamürselde seçim kazanamayacağını geçtiğimiz seçimde tüm ittifaka rağmen gördük. Dip dalga geliyor, herkes biliyor ama kimse konuşmuyor. Seçimde sağ olursak görücez kimi seçecek bu halk:))

  • Saffet Gülnar | 17 Mart 2024 17:37

    Varimizla yokumuzla karamurselde değişimi başlatıyoruz Allah yardımcımız olsun

  • Emre Yılmaz | 17 Mart 2024 16:41

    Bizim Ahmet kazanacak İnşallah, Karamürsel KAZANACAK.

BUNLARA DA BAKIN